Postimees 2011. aastal: Veerpalu - tahan vabandada kõigi pöidlahoidjate ja lähedaste ees (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu ja Suusaliidu pressikonverents dopingu teemal. 7.04.2011.
Andrus Veerpalu ja Suusaliidu pressikonverents dopingu teemal. 7.04.2011. Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

«15. veebruaril jõudis minuni šokeeriv uudis, et minu A-proov on osutunud positiivseks,» kommenteeris Veerpalu nukral toonil, kuid kinnitas, et pole dopinguaineid teadlikult tarvitanud. «Tahan kõigile öelda, et ma pole kunagi keelatud aineid tarvitanud ei võistluseväliselt, kui võistlustel. Kõik võidud ja head tulemused on tulnud visa tööga.»

Veerpalu palus vabandust kõigilt neilt, keda viimase aja südmused tugevalt puudutasid.

«Lõpetuseks tahan paluda vabandust kõigi pöidlahoidjate ja lähedaste ees, kes on pidanud viimasel nädalal närvipinget taluma,» vabandas Veerpalu.

Pressikonverentsil osalesid lisaks kahekordsele olümpiavõitjale Andrus Veerpalule ka treener Mati Alaver, Suusaliidu president Toomas Savi, peasekretär Jüri Järv, vandeadvokaat Aivar Pilv ja doktor Jüri Laasik.

Pilv selgitas, et WADA reeglistik ei lubanud meediale varem tõtt rääkida ning sellekohased vabandused esitasid ka Alaver Savi ja Järv.

Postimees 7.04.2011

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles