Peaministrit debati ajal häirida püüdnud reforminoored paluvad vabandust (24)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Enn Vaga.
Kristo Enn Vaga. Foto: Erakogu

Reformierakonna noortekogu peasekretär Kristo Enn Vaga esitas Reforminoorte nimel avaliku vabanduse selle eest, et eilse teledebati ajal püüti peaminister Jüri Ratast segada.

«Soovin Reforminoorte nimel vabandada meie eilse käitumise pärast peaministrikandidaatide debati ajal. Tegu oli poisikeste tembuga, keesime lihtsalt valimiskuumuses üle. Soovisime tähelepanu juhtida asjaolule, et peaminister Jüri Ratas loeb tihti otsesaadetes ja riigikogu infotunnis oma telefonist maha teiste kirjutatud vastuseid. Meile jäi mulje, et sama toimus ka eilses debatis. Vastupidiselt peaministri väitele on ka Delfi pildigaleriist konkreetselt näha, et peaministril oli stuudios telefon kaasas. Mõtlesime, et teiste debatil osalejate suhtes oleks aus, kui me ei lase ka peaministril debatis välist abi kasutada. See ei õigusta kindlasti meie käitumist ning kindlasti ei tahtnud me kellelegi muret valmistada,» teatas Vaga.

Kommentaarid (24)
Copy
Tagasi üles