Galerii: Keskerakonnast saabusid kõnelustele Ratas, Simson ja Reps (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riigikogusse Reformierakonnaga kohtuma saabusid õhtul Keskerakonnast esimees Jüri Ratas, Kadri Simson ja Mailis Reps.

«Saime täna töises ja rahulikus õhkkonnas rääkida oma positsioonidest,» kommenteeris Keskerakonna esimees Jüri Ratas kohtumist Reformierakonna delegatsiooni, Kaja Kallase, Jürgen Ligi, Taavi Rõivase, Arto Aasa ja Erkki Keldoga. 

«Kindlasti on meie soov see, et meie maksusüsteemis sissetulekute ebavõrdsust suurendada ei soovi, see tähendab, et meie fookus on jätkuvalt keskmist ja madalat palka teenivatel inimestel,» ütles Ratas. «Rääkisime ka päris palju tervishoiust ja ütlesime, et me ei näe mingit võimalust solidaarsest tervishoiusüsteemist taganeda.»

Ratase sõnul ei saa Keskerakond taganeda ka erakorralisest pensionitõusust. Ratas soovib edasi minna nii riigireformi kui tasuta ühistranspordiga. «Keskerakond ei kaota tasuta ühistransporti ära,» kinnitas ta.

Kallas märkis õhtul ETV «Aktuaalsele kaamerale»: «Me Keskerakonnaga võib-olla täiendame teineteist, aga samamoodi me täiendame teineteist Isamaa ja Sotsiaaldemokraaliku erakonnaga.» Ta kinnitas, et Reformierakonna soov on esindada võimalikult suurt osa rahvast.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles