Hillary Clinton tegi otsuse presidendiks kandideerimise kohta

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillary Clinton
Hillary Clinton Foto: Andrew Kelly / REUTERS

USA demokraatide endine presidendikandidaat Hillary Clinton teatas eile, et ei kavatse järgmise aasta valimistel uuesti riigipeaks pürgida, kuid kinnitas, et ei kao kuhugi. 

Endine välisminister, senaator ja esileedi ütles New Yorgi telejaama News 12 veebilehel avaldatud usutluses, et jätkab töötamist, sõnavõtmist ja seismist selle eest, millesse ta usub. 

«See, mis on meie riigis praegu kaalul, sellised asjad, mis praegu juhtuvad, häirivad mind tõsiselt,» ütles Clinton. 

Endise välisministri sõnum järgmisel aastal presidendiks pürgivatele demokraatidele on, et mitte midagi ei tohi võtta iseenesestmõistetavalt, kuigi on olemas pikk nimekiri tõelisi probleeme ja murtud lubadusi, mille vabariiklasest presidendi Donald Trumpi valitsus on endast maha jätnud. 

Clinton kaotas 2016. aasta presidendivalimistel Trumpile. 2008. aastal esimest korda riigipeaks pürgides kaotas ta demokraatide eelvalimistel hilisemale presidendile Barack Obamale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles