Tallinna teedel on tänavu lapitud ligi 5500 löökauku (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löökaugud Tallinnas, Lastekodu tn.
Löökaugud Tallinnas, Lastekodu tn. Foto: Konstantin Sednev

Alates jaanuari algusest on Tallinna Teede AS pealinna tänavatel parandanud umbes 5500 löökauku.

Alates jaanuari algusest on Tallinna Teede AS remontinud ligikaudu 12 000 ruutmeetrit asfaltkatet ja lappinud umbes 5500 löökauku, kasutades selleks 2200 tonni kuuma mustseguga, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Praegu parandab ohtlikke auke ööpäevaringselt  kuus brigaadi, neist kolm päeval ning kolm öösel ning lisaks parandab üks brigaad vanalinnas kivisillutist. «Kuna tänavusel kevadtalvel vaheldub tihe lumesadu soojade sulailmadega, mis põhjustab suuri veekogumeid, tegeleb üks brigaad igapäevaselt sademevee kogumite likvideerimisega,» ütles kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg.

Talveperioodil jälgivad järelevalveinspektorid iga päev Tallinna tänavate seisundit ning teekatteid remonditakse ainult kuuma mustseguga. Kuni kevade saabumisel asfalditehaste käivitumiseni likvideeritakse esmajärjekorras suurtel peatänavatel ja ühistranspordimarsruutidega seotud tänavatel olevad väga sügavad ning avariiohtlikud löökaugud.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles