Video: politsei tabas lukustamata korterites vargil käinud kurikaelad

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vargad sisenesid korteritesse lukustamata uste kaudu.
Vargad sisenesid korteritesse lukustamata uste kaudu. Foto: Kuvatõmmis videost

Põhja prefektuuri politseinikud pidasid läinud kolmapäeval kinni kaks meest, keda kahtlustatakse korterivargustes. 

Politsei teatab sotsiaalmeedias, et mehed kasutasid ära soodsaid olukordi ning sisenesid inimeste kodudesse lukustamata korteriukse kaudu.

«Mehed haarasid korterist kaasa kõik ettejuhtuva, alustades sülearvutitest ja lõpetades kallihinnaliste ehete või sularahaga. Ühel juhul kasutasid mehed võimalust ning võtsid kaasa koridoris rippunud autovõtmed ning tegid tühjaks kannatanu majahoovis seisnud auto,» teatas Põhja prefektuur.

Tegemist on äsja vanglast vabanenud ja varem korduvalt varavastaste kuritegude eest karistatud meestega, kes võeti prokuratuur taotlusel ja kohtu loal vahi alla.

«Head inimesed, ärgem tehkem varaste elu nõnda lihtsaks! Ükskõik kui turvalises piirkonnas või trepikojas te elate, alati lukustage oma koduuks! Üks liigutus on väärt seda vaeva, et mitte hommikul ärgata tühjaks tehtud kodus või veel hullem, kõndida öösel oma kodus võõrale ja ettearvamatule tüübile vastu,» hoiatab politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles