Jabur lugu: vihane autojuht püüdis kinni talle trahvi teinud parkimiskontrolöri ja toppis ta jõuga oma autosse (2)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Parkimistrahvi peale vihastanud mees püüdis kinni talle trahvi teinud kontrolöri, toppis ta jõuga oma autosse ning sõidutas naise seejärel Ühisteenuste kontorisse trahvi tühistama.

Kell 13.23 sai politsei teate, et Tallinnas Väike-Ameerika tänaval on tekkinud sõnelus Pilve tänaval parkimistrahvi saanud autojuhi ning kontrolöri vahel.

Vapustatud parkimiskontrolör rääkis Postimehele, et tegi Tallinnas Pilve tänaval ühele invakaardiga autole trahvi, sest näha ei olnud selle väljaandjat, kehtivusaega ega hologrammi. Kuna parkimist tõendav dokument polnud nõuetekohane, vormistas naine sõidukile viivistasu otsuse ning jätkas paha aimamata oma teed.

Naine jõudis Väike-Ameerika tänaval asuva toidupoeni, kui järsku hüppas tema kõrval autost välja maruvihane vene keelt kõnelev mees, kes teda kohe sõimama kukkus: «Kas sa oled oma ajud ära joonud, isegi prillidega ei näe numbreid?,» röökis mees ehmunud kontrolörile. «Siis võttis ta lihtsalt mul kratist kinni ja viskas tagumisele istmele,» kirjeldas šokist vappuv ja pisaratega võitlev kontrolör juhtunut.

Politsei sõnul nõudis mees trahvi tühistamist ning seega sõideti selle annulleerimiseks Ühisteenuste kontorisse, kus vaidlus ka lõpuks lahendati. Politsei kinnitusel selgitatakse välja täpsed juhtunu asjaolud ning vesteldakse mõlema osapoolega. AS Ühisteenuste linnaparkimise ja -pesulate juht Jaan Vill detailsemalt teemat kommenteerida ei soovinud, kuna asja menetleb edasi politsei.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles