Alaealised Darja ja Viktor leiti Lasnamäelt (1)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ida-Harju politseijaoskond palus eile abi 15-aastase Darja ja 14-aastase Viktori leidmisel. Täna varahommikul teatasid korrakaitsjad, et noorte asukoht on kindlaks tehtud ning nad leiti üles Lasnamäel asuvast kauplusest. 

«Politseinikud viivad noored esialgu asjaolude selgitamiseks politseijaoskonda, seejärel antakse lapsed üle vanematele,» kinnitas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja. 

«Täname kõiki, kes helistasid 112 ja oma tähelepanekud edastasid. Samuti täname koostöö eest abipalve levitamisel.»

Ida-Harju politseijaoskonna vaneminspektor Teili Piiskoppel ütles, et noored lahkusid oma kodudest neljapäeval, 14. märtsil ja info noorte kadumisest jõudis politseini 15. märtsil. Noorsoo- ja piirkonnapolitseinikud asusid välja selgitama noorte käitumismustrit, harjumusi ja võimalikku asukohta. Mõlema noore mobiiltelefonid on välja lülitatud. Samuti ei olnud noorte sotsiaalmeediakontodel viiteid sellest, kus noored viibida võiks või et nad oleks reedese päeva jooksul sotsiaalmeediat kasutanud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles