Solarise keskuse pommiähvardaja on vahi all (5)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel tegi 32-aastane mees Solarise keskusele pommiähvarduse. Mehe suhtes oli juba käimas kriminaalmenetlus lähisuhtevägivalla toimepanemise eest.

Eelmisel reedel kella 22 paiku helistas 32-aastane mees häirekeskusesse ja tegi Solarise keskusele pommiähvarduse. Keskusest evakueeriti inimesed ja pärast poolteist tundi, kui demineerijad midagi ohtliku ei leidnud, lasti inimesed tagasi keskusesse. 

Pommiähvarduse osas alustati kriminaalmenetlust avaliku korra raske rikkumise paragrahvi alusel. «Ähvarduse tegemises kahtlustatakse 32-aastast meest, kelle suhtes oli juba käimas kriminaalmenetlus lähisuhtevägivalla toimepanemise eest,» selgitas Põhja prefektuuri Kesklinna politseijaoskonna juhtivuurija Merle Randla. 

Prokurör taotles mehe vahistamist, mille kohus ka rahuldas. Kriminaalmenetlused ühendati ning politsei saadab lähiajal materjalid prokuratuuri.

«Seejärel otsustab prokurör menetluse edasise käigu,» ütles Randla. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles