Põlluaas näeb sarnasusi Eesti ja Soome ajakirjanduse kallutatuses (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EKRE ja riigikogu fraktsiooni aseesimees Henn Põlluaas.
EKRE ja riigikogu fraktsiooni aseesimees Henn Põlluaas. Foto: Sander Ilvest

EKRE juhatuse liige Henn Põlluaas leiab, et Eesti ajakirjandus on kaldu Soome omaga sarnaselt, ainult et Soome rohelisi asendavad Eestis paremliberaalid.

«Tabel kajastab Soome ajakirjanike jagunemist poliitiliste veendumuste põhjal. Pole siis imestada, et meedia on erapoolik ja kaldu,» kirjutas Põlluaas enda Facebooki seinale lingitud tabeli kohta selgituseks. «Meil Eestis on pilt üldjoones sama, roheliste asemel on vaid paremliberaalid.»

«Eesti peavooluajakirjanduse näol on tegelikult tegemist meelsusmeediaga, kes varjab seda ja valetab avalikkusele, justkui nad oleks tasakaalustatud, erapooletud ja objektiivsed. Kaugel sellest. Tasakaalustatust, erapooletust ja objektiivsust ei püütagi saavutada, sest libasallivust jutlustav euroliberaalsus, kuulutab ju absoluutset ja vihast sallimatust kõigi oponentide suhtes, kes julgevad teist meelt olla. Mingist erapooletusest ja kallutamatusest ei saa rääkida ka ERR-i puhul, mis põhikirjaliselt peaks seda olema,» kirjutas Põlluaas enda postituses.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles