Peskov: Putin tahab hajutada Eesti hirme (42)

Jaanus Piirsalu
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi pressiesindaja Dmitri Peskov (vasakul) ütles eile Postimehele, et Vladimir Putin tahab Kersti Kaljulaidile anda sõnumi, et julgeoleku seisukohalt pole Eestil ida poolt midagi karta. 
Presidendi pressiesindaja Dmitri Peskov (vasakul) ütles eile Postimehele, et Vladimir Putin tahab Kersti Kaljulaidile anda sõnumi, et julgeoleku seisukohalt pole Eestil ida poolt midagi karta. Foto: Mihhail Metzel/TASS/Scanpix

President Putini pressiesindaja Dmitri Peskov ütles, et jutuajamiselt Kersti Kaljulaidiga ei oodata ühtegi konkreetset tulemust.

Venemaa president Vladimir Putin soovib kohtumisel Eesti presidendi Kersti Kaljulaidiga hajutada Eesti julgeolekuhirme, ütles eile Postimehele Putini pressiesindaja Dmitri Peskov.

«Kohtumise eesmärk on üksteisega lähemalt tutvuda ning (kohtumisel) püstitatakse need küsimused, mis on aktuaalsed ja põletavad,» rääkis Peskov telefoniintervjuus.

Kommentaarid (42)
Copy
Tagasi üles