Kinnipeetud auto purjus kaasreisija sõitis politseinike silme all vastu maja seina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil olev auto pole juhtunuga seotud.
Pildil olev auto pole juhtunuga seotud. Foto: Sakala

Politseinikud kõrvaldasid täna hommikul Jõhvis autoroolist purjus juhi, samal ajal kui korrakaitsjad mehega tegelesid, istus autorooli kõrvalistmel olnud purjus naine ning sõitis vastu prügikasti ja maja seina.

Jõhvi politseijaoskonna välijuhi Sergei Matotškini sõnul sai häirekeskus täna kell 8.30 teate, et Jõhvis Rahu tänaval asuva maja juures on sõiduk, milles viibivad kolm isikut tunduvad olevat joobes.

«Piirkonda kontrollima läinud politseinikud märkasid kirjeldusele vastavat sõidukit maja juurest välja tagurdamas ja pidasid selle kinni. Sõiduauto Honda roolis oli 41-aastane mees, kellel politseinikud mõõtsid alkoholijoobe ja ta kõrvaldati juhtimiselt,» rääkis Matotškin.

Ajal, mil politseinikud mehega suhtlesid, istus Honda rooli autos kaasreisijana viibinud 35-aastane naine ja hakkas sündmuskohalt ära sõitma, kuid sõitis esmalt vastu prügikasti ja seejärel vastu maja küljes olevat elektrikilpi. Politsei mõõtis alkoholijoobe ka 35-aastasel naisel ja ta kõrvaldati samuti juhtimiselt.

Mõlema autojuhi suhtes alustati kriminaalmenetlus.

«Tuletan meelde, et alkoholi tarvitamine ja autosõit ei käi mitte kuidagi kokku. Ilmselgelt ei saanud naine joobe tõttu sõiduki juhtimisega hakkama ja oli õnn, et seal parasjagu jalakäijaid liikumas ei olnud ja keegi viga ei saanud. Kui olete seltskonnaga otsustanud alkoholi tarbida, siis leppige kokku, kes teist on kaine ja hoolitseb selle eest, et te turvaliselt ühest kohast teise jõuaksite,» ütles Matotškin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles