Riigikogu liikmed on moodustasid 13 parlamendi- ja 5 toetusrühma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu 14.koosseis. FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES
Riigikogu 14.koosseis. FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES Foto: Sander Ilvest / Postimees

Riigikogu liikmed moodustasid teisipäeval 13 parlamendi- ja viis toetusrühma.

Eesti–Suurbritannia parlamendirühma esimees on Maris Lauri ning aseesimehed Yoko Alender ja Kersti Sarapuu. Parlamendirühma kuuluvad Arto Aas, Annely Akkermann, Jüri Jaanson, Helle-Moonika Helme, Mart Helme, Martin Helme, Kaja Kallas, Johannes Kert, Eerik- Niiles Kross, Aivar Kokk, Leo Kunnas, Ants Laaneots, Alar Laneman, Jürgen Ligi, Jaak Madison, Kalle Palling, Keit Pentus-Rosimannus, Hanno Pevkur, Heidy Purga, Taavi Rõivas, Sven Sester, Andres Sutt, Aivar Sõerd, Raivo Tamm ja Tarmo Tamm.

Eesti–Taani parlamendirühma esimees on Yoko Alender ja aseesimees Maris Lauri. Parlamendirühma liikmed on Johannes Kert, Ants Laaneots, Kalle Palling ja Aivar Sõerd.

Eesti–Iisraeli parlamendirühma esimees on Keit Pentus-Rosimannus. Parlamendirühma liikmed on Helle-Moonika Helme, Mart Helme, Martin Helme, Jüri Jaanson, Johannes Kert, Aivar Kokk, Eerik-Niiles Kross, Jürgen Ligi, Mihhail Lotman, Kristen Michal, Aivar Sõerd ja Vilja Toomast.

Eesti–Venemaa parlamendirühma esimees on Aadu Must ja aseesimees Aivar Sõerd. Parlamendirühma kuuluvad Dmitri Dmitrijev, Maria Jufereva-Skuratovski, Mihhail Korb, Siret Kotka-Repinski, Igor Kravtšenko, Jaak Madison, Erki Savisaar, Helir-Valdor Seeder ja Sven Sester.

Eesti–Moldova parlamendirühma esimees on Erki Savisaar ja aseesimees Sven Sester. Parlamendirühma kuuluvad Siret Kotka-Repinski, Aadu Must, Anneli Ott, Tarmo Tamm, Dmitri Dmitrijev, Viktor Vassiljev, Valdo Randpere, Helir-Valdor Seeder ja Aivar Kokk.

Eesti–Tuneesia parlamendirühma esimees on Dmitri Dmitrijev ja aseesimees Sven Sester. Parlamendirühma kuuluvad Erki Savisaar ja Valdo Randpere.

Eesti–Rumeenia parlamendirühma esimees on Erki Savisaar ja aseesimees Sven Sester. Parlamendirühma kuuluvad Aadu Must, Anneli Ott, Dmitri Dmitrijev, Valdo Randpere, Helir-Valdor Seeder, Ruuben Kaalep ja Aivar Kokk.

Eesti–Prantsusmaa parlamendirühma esimees on Andres Sutt ja aseesimees Hele Everaus. Parlamendirühma liikmed on Kaja Kallas, Kalev Kallo, Johannes Kert, Eerik-Niiles Kross, Maris Lauri, Keit Pentus-Rosimannus, Taavi Rõivas, Kersti Sarapuu, Aivar Sõerd, Kristina Šmigun-Vähi, Raivo Tamm, Tarmo Tamm ja Vilja Toomast.

Eesti–Luksemburgi parlamendirühma esimees on Andres Sutt ja aseesimees Raivo Tamm. Parlamendirühma kuuluvad Taavi Rõivas ja Aivar Sõerd.

Eesti–India parlamendirühma esimees on Sven Sester ja aseesimees Yoko Alender. Parlamendirühma kuuluvad Jüri Jaanson, Aivar Kokk, Erki Savisaar, Andres Sutt, Aivar Sõerd ja Raivo Tamm.

Eesti–Aserbaidžaani parlamendirühma esimees on Sven Sester ja aseesimees Mihhail Korb. Parlamendirühma liikmed on Igor Kravtšenko, Kalle Laanet, Aadu Must, Erki Savisaar ja Aivar Sõerd.

Eesti–Hispaania parlamendirühma esimees on Raivo Tamm ja aseesimees Vilja Toomast. Parlamendirühma kuuluvad Tarmo Kruusimäe, Erki Savisaar, Andres Sutt, Aivar Sõerd ja Tarmo Tamm.

Eesti–Monaco parlamendirühma esimees on Raivo Tamm ja aseesimees Aivar Sõerd. Parlamendirühma kuuluvad Tarmo Kruusimäe ja Sven Sester.

Kiusamisvaba kooli toetusrühma esimees on Maria Jufereva-Skuratovski ja aseesimees Katri Raik. Toetusrühma kuuluvad Marek Jürgenson, Dmitri Dmitrijev, Kaido Höövelson, Igor Kravtšenko, Tõnis Mölder, Riina Sikkut, Anneli Ott, Kersti Sarapuu, Aadu Must, Mihhail Korb, Kristina Šmigun-Vähi, Kalle Palling, Marina Kaljurand, Ivari Padar, Martin Helme, Yoko Alender ja Keit Pentus-Rosimannus.

Ida-Virumaa toetusrühma esimees on Dmitri Dmitrijev ja aseesimees Katri Raik. Toetusrühma liikmed on Riina Sikkut, Ivari Padar, Jevgeni Ossinovski, Eerik-Niiles Kross, Marina Kaljurand, Jaak Aab, Riho Breivel, Mihhail Stalnuhhin, Mihhail Korb, Alar Laneman, Maria Jufereva-Skuratovski, Erki Savisaar, Johannes Kert, Igor Kravtšenko, Maris Lauri ja Jaak Valge.

Transiidi ja logistika toetusrühma esimees on Aivar Kokk ja aseesimees Erki Savisaar. Toetusrühma kuuluvad Sven Sester, Jaanus Karilaid, Kristen Michal, Kalle Laanet, Igor Kravtšenko, Aivar Sõerd ja Helle-Moonika Helme.

Vabatahtliku pääste toetusrühma esimees on Madis Milling ja aseesimees Kaido Höövelson. Toetusrühma liikmed on Annely Akkermann, Johannes Kert, Andrus Seeme, Kristina Šmigun-Vähi, Kalle Laanet, Kalvi Kõva, Tarmo Kruusimäe ja Jaak Madison.

Eesti metsavendluse traditsiooni hoidmise toetusrühma kuuluvad Eerik-Niiles Kross, Johannes Kert, Madis Milling, Ants Laaneots, Ivari Padar, Mihhail Lotman, Urmas Reinsalu, Leo Kunnas, Ruuben Kaalep, Aivar Sõerd, Raivo Tamm, Alar Laneman ja Tarmo Kruusimäe.

Rail Balticu toetusrühma esimees on Andres Metsoja ja aseesimees Kalle Palling. Toetusrühma kuuluvad Urmas Reinsalu, Sven Sester, Jüri Luik, Annely Akkermann, Mihhail Korb, Jüri Jaanson, Yoko Alender, Vilja Toomast, Kristen Michal, Erki Savisaar, Kadri Simson, Madis Milling, Taavi Rõivas, Maria Jufereva-Skuratovski, Kristina Šmigun-Vähi, Johannes Kert, Andres Sutt ja Arto Aas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles