Video: Mupo patrull viis kainenema purjus ja agressiivse koeraomaniku (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna munitsipaalpolitsei (mupo) patrull viis Rotermanni kvartalist nädalavahetusel kainenema purjus ja agressiivse naise, kelle vabalt jooksnud koer ründas inimest.

Mupo patrulli saabudes oli koer rihma otsas ja sündmuskohal oli ka politsei, teatas mupo pressiesindaja. Samas oli koeraründe ohver mupo saabudes lahkunud.

Noor naine oli mupo teatel tugevas joobes ja käitus väljakutsuvalt ning agressiivselt. Tema saksa lambakoer ei olnud korrakaitsjate hinnangul agressiivne, küll aga oli ta segaduses ning pääses purjus naise hoitud rihma küljest taas lahti. Et naine rikkus avalikku korda, viis mupo patrull ta kainenema. Naisega kaasas olnud mees viis koera ära.

Mupo tuletab meelde, et vastavalt koerte ja kasside pidamise eeskirjale ei tohi koer viibida avalikus ruumis ilma rihmata, olgu tegu kui tahes leebe või kuuleka koeraga. Ka kõige kuulekam koer võib käituda ootamatult ja mitte alluda omaniku käskudele, teatas mupo.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles