Tallinnas sai konflikti käigus mees terava esemega viga (1)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konflikt.
Konflikt. Foto: KRISTJAN TEEDEMA /

Tallinnas Pärnu maanteel Järve Selveri juures oli konflikt, milles sai terava esemega viga mees. Teine osapool põgenes ning tema leidmiseks kaasati politsei teenistuskoer.  

Häirekeskus sai täna kella 21.30 paiku teate, et Tallinnas Pärnu maanteel tänaval (Järve Selveri juures) on konflikt, milles sai viga üks mees. Vigastustest nähtus, et need olid tekitatud terava esemega. Politsei andmetel on arvatavasti tegu noaga.  «Kui kannatanu oli kohapeal, siis teine tülipool oli sündmuskohalt juba põgenenud,» kommenteeris politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Virk. 

Kannatanu viidi abi andmiseks haiglasse ning tema elu ohus ei ole. «Politsei asus kohe piirkonnast otsima konflikti teist osapoolt,» sõnas pressiesindaja. Piirkonna läbikammimisele kaasati jälge ajama ka politsei teenistuskoer ning koeraga liikunud patrull pidas mõne aja pärast kinni mehe, kes seni kogutud infole tuginedes ses intsidendis osales.

Mees viidi jaoskonda. Esialgsetel andmetel võis tegu ollagi kahe mehe vahelise tüliga, mis päädis vägivallaga. «Kellelegi kõrvalisele ohtu ses vahejuhtumist ei olnud ja üksikasju uurib politsei edasises menetluses,» ütles Kerly Virk. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles