Kõigi Eesti kontsert tõi kokku 10 000 inimest (95)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikumine Kõigi Eesti seisab mõtte-, sõna-, arvamus-, ajakirjandus-, eneseteostus- ja kunstilise vabaduse eest, arstide ja õpetajate vabaduse eest oma tööd teha. Vabaduse eest ise oma keha ja vaimu üle otsustada.
Liikumine Kõigi Eesti seisab mõtte-, sõna-, arvamus-, ajakirjandus-, eneseteostus- ja kunstilise vabaduse eest, arstide ja õpetajate vabaduse eest oma tööd teha. Vabaduse eest ise oma keha ja vaimu üle otsustada. Foto: Mihkel Maripuu

Pühapäeval Tallinna lauluväljakule korraldajate hinnangul üle 10 000 inimese kokku toonud «Kõigi Eesti laulu» moto oli «Meie ei karda. Seisame koos vabaduste eest!» ning poliitikale poleks pidanud sel kontserdil kohta olema, kuid kontserdi viimane kõneleja, Rocca al Mare kooli direktor Hannes Tamjärv võttis selle ikkagi jutuks.

«Me oleme kõik olnud sunnitud viimasel ajal kuulma ootamatuid ja pisut ehmatavaid avaldusi: kõigepealt ajakirjanikud, siis kohtunikud, siis teatritegijad ja nüüd takkaotsa veel arstid. Jah, tõesti, üleöö oleks justkui ühed saanud mõrvariteks ja teised reeturiteks – on ikka päris metsik lugu küll,» kõneles ta.

Kommentaarid (95)
Copy
Tagasi üles