Kaljulaid räägib Putiniga eesti keeles (28)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme asetab Kersti Kaljulaid Moskvas pärja poliitiliste repressioonide ohvrite mälestusmärgile, mille poolteist aastat tagasi avas meie presidendiga täna kohtuv Vladimir Putin.
Homme asetab Kersti Kaljulaid Moskvas pärja poliitiliste repressioonide ohvrite mälestusmärgile, mille poolteist aastat tagasi avas meie presidendiga täna kohtuv Vladimir Putin. Foto: Alexey Nikolsky/Afp /Scanpix

 Ühist pressikonverentsi Vladimir Putin ja Kersti Kaljulaid pärast jutuajamist ei anna.

Täna pärastlõunal Moskvas Kremlis toimuv kohtumine president Kersti Kaljulaidi ja Venemaa presidendi Vladimir Putini vahel toimub eesti ja vene keeles.

President Kaljulaid räägib eesti keeles ja Putin vene keeles. Vastavalt väljakujunenud diplomaatilisele tavale on mõlemal riigipeal kaasas oma tõlk. Lisaks on presidentide kohtumise juures ametlikud delegatsioonid.

Kohtumise kestuse kohta ei olnud eile veel täpsemat infot, kuid kokkusaamist organiseerivad ametnikud on vihjanud, et kindlasti on see pikem kui vaid pool tundi.

Kommentaarid (28)
Copy
Tagasi üles