Izmailova: keegi ei sundinud mind linnavalitsusest lahkuma (2)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Züleyxa Izmailova.
Züleyxa Izmailova. Foto: Liis Treimann

Tallinna abilinnapea ametist taandunud Roheliste juht Züleyxa Izmailova ütles Raadio 2 saates «Achtung. Lobjakas», et linnapea Mihhail Kõlvart ei sundinud teda lahkuma.

Intervjuu läbi viinud ajakirjanik Andus Karnau küsis Izmailovalt, kas ta lahkus linnavalitsusest ise või uus linnapea Mihhail Kõlvart sundis teda lahkuma, vahendab ERR-i uudisteportaal.

«Mind õnneks keegi ei sundinud lahkuma, aga sundis lahkuma see teadmine ja see olukord, mis täna siin Eestis valitseb, kus Rohelised ei ole parlamendis esindatud. See on väga tõsine probleem minu ja Roheliste ning üldse keskkonnateadlike inimeste jaoks,» ütles Izmailova ja lisas, et keskendub nüüd erakonna ülesehitamisele.

«Seal on väga palju toredaid ja töökaid inimesi, kes iga päev näevad vaeva selle nimel, et Tallinna linn oleks oma elanike jaoks parim koht elamiseks,» iseloomustas Izmailova linnavalitsuse tööd seestpoolt.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles