Vladimir Svet: lahingõppus ei sobi pühade ajale (4)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kesklinna vanem Vladimir Svet.
Tallinna Kesklinna vanem Vladimir Svet. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna Kesklinna vanem Vladimir Svet pöördus Kaitseliidu ülema Meelis Kiili poole palvega lükata edasi eelolevaks nädalavahetuseks kavandatud õppus Magasini tänaval.

Kesklinna vanem pöördus oma kirjas, et Magasini tänava elanikud on häiritud oma kodu lähistel toimunud mürarohketest kaitseväe õppustest ning rohkem sellest, et sarnased õppused on kavandatud ka eelolevaks ülestõusmispühade ajaks. «Kuna niisugune ettevõtmine ei sobi kuidagi kokku praeguse vaikse nädala ja eesseisvate pühadega, siis palusin Kaitseliidul seekordne õppus edasi lükata,» kirjutab Valdimir Svet ja selgitas, et tulevikus loodab ta leida vastuvõetava lahenduse nii Kaitseliidu eesmärkide täitmisekt kui ka Kesklinna elanikele rahuliku elukeskkonna tagamiseks. 

Varem on kaitsejõudude linnalahingu harjutusi Magasini tänaval endise Tallinna vangla territooriumil korraldatud selle aasta märtsis ja aprilli alguses. Kaitseliit soovis sarnase õppuse korraldada ka eeloleval nädalavahetusel 20.-21. aprillini, mis aga langeb kokku ülestõusmispühade ja sellele eelneva vaikse nädalaga.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles