Õlletoober jääb pankroti tõttu ära

Alo Raun
, Vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õlletoober
Õlletoober Foto: Repro

Saaremaa üks suuremaid kontserdiüritusi, õllefestivalina tuntud Õlletoober jääb suure tõenäosusega järgmisel aastal ära, sest korraldajafirma esitas kohtule pankrotiavalduse ning uut organiseerijat seni leitud ei ole.

OÜ Õlletoober juhatuse liige Janek Reimal, kes osalenud 15 Õlletoobrist ligi poolte korraldamise juures, tõdes, et pankrotiavalduse esitamiseni viis just tänavusuvine üritus Upal Suure Töllu puhkekülas, kirjutab Meie Maa.

«Kolimine Oitmelt Upale ja välisartistide kaasamine sattusid keerulisele aastale ning konkurentsitihedale nädalavahetusele. Üle Eesti toimus samal nädalavahetusel viis suurt üritust, mis mõjutasid mandrilt tulijaid,» lausus Reimal. Sellest tulenevad rahahädad ei võimalda OÜ Õlletoobril enam jätkata.

Pankrotiavalduse esitamine ei tähenda Reimali sõnul seda, et Õlletoober ei peaks edaspidi Saaremaal üldse mitte toimuma. «Kui keegi on huvitatud Õlletoobri korraldamisest ja kaubamärgist, siis oleme valmis sel teemal läbirääkimisi pidama,» ütles Reimal, pakkudes, et järgmisel aastal üritust siiski pigem ei toimu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles