Tallinn toetab kuriteoennetust 3,2 miljoni krooniga

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: jupiterimages.com

Tallinna kuritegevuse ennetamise komisjon toetab kuriteoennetuse projekte tänavu 3,2 miljoni krooniga. 

Kuriteoennetuse projektidena käsitletakse projekte, mis on kavandatud elanike algatusel, erinevate sektorite koostööl põhinevate süütegude toimepanemist takistavate tegevuste korraldamiseks ning vastava oskusteabe tutvustamiseks.

Samuti alaealiste komisjonidesse suunatud noorte jaoks kavandatud sotsiaalprogrammide elluviimiseks ning noort toetava võrgustiku koostööks ning sotsiaalsete oskuste treeninguks.

Sobivad ka projektid koolikohustuse täitmata jätmise, õigusrikkumiste toimepanemisele kalduvate noorte käitumisharjumuste muutmiseks ning noorte vanemate jaoks kavandatud toetusprogrammide elluviimiseks.

Läbivaatamisele lähevad nõuetele vastavalt esitatud taotlused, mis esitatakse Tallinna linnakantseleile hiljemalt eelneva kuu viimasel tööpäeval.

Kuritegevuse ennetamise komisjon on 15-liikmeline ning seda  juhib linnapea Edgar Savisaar. Komisjoni koosseisu kuuluvad õiguskaitse-, tervishoiu- ja haridusvaldkonna esindajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles