Lapse surm pani Rukkilille lasteaias remondi käima

Alo Raun
, Vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laagna Rukkilille lasteaed
Laagna Rukkilille lasteaed Foto: Priit Simson

«Kui varem oli pidev kaeblemine, et raha pole ega tule, siis uue juhatajaga on lasteaias alanud remonditööd,» rääkis ühe lapse surmapaigana kurikuulsaks saanud Tallinna Laagna Rukkilille lasteaia lapsevanem.

Teisipäevasel lastevanemate koosolekul selgus, et uus juhataja kavatseb parandada lasteaia värava ja aia, õu saab uue kujunduse ja ronimis- ning mänguasjad, samuti tahetakse kasutusele võtta bassein, kirjutab Õhtuleht.

«Kas selleks oli tõesti tarvis ühe lapse surma, et asjad hakkaksid paremuse poole liikuma?» küsis samas aias käiva tüdruku ema.

«Paistab, et uus juhataja teeb lapsevanematega meelsasti koostööd ja kui nüüd rahad ka liikuma hakkavad, võib sellest kena lasteaia saada,» on lapsevanem rahul.

Linna haridusameti juhataja Andres Pajula sõnul pole linn sellele lasteaiale täiendavat raha eraldanud ja kogu tegevus toimub olemasoleva kokkuhoidmise arvel – näiteks pesupesemisteenuse sisseostmine säästab umbes sada ja valveteenuse ümberkorraldamine kuni 200 eurot kuus – ning muuhulgas on õnnestunud panna lasteaia palgal olev töömees liigutama.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles