Päevaga sai liikluses vigastada kokku viis inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto. Foto on illustratiivne.
Politseiauto. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Eesti eri paigus juhtus pühapäeval neli rasket liiklusõnnetust, milles sai vigastada kokku viis inimest. 

Esimene õnnetus juhtus kell 11.52 Jõgevamaal Mustvee vallas Kükita külas, kus juhtimisõiguseta 56-aastane naine sõitis registreerimata ATV-ga Romet Quad vastu surnuaia kiviaeda. Naine sai vigastada ja kiirabi viis ta Tartu ülikooli kliinikumi.

Teine õnnetus juhtus kell 16.47 Tallinnas Pärnu maantee ja Vineeri tänava ristmikul, kus 53-aastane bussijuht oli sunnitud tehnilise rikke tõttu liinibussiga järsult pidurdama ning bussis kukkusid 69-aastane ning 76-aastane naine. Mõlemad reisijad said vigastada ning kiirabi viis nad Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus kell 19.03 Tallinnas Tartu maanteel, kus 30-aastane juhtimisõiguseta mees kaotas kontrolli mootorratta Honda CB 600F üle ja kukkus. Mootorrattur toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Neljas õnnetus juhtus kell 19.08 Tartu maakonnas Tartu vallas Maramaa külas Kaasiku teel, kus 43-aastane naine sõitis Mercedes-Benziga vahetult pärast raudteeülesõitu paremkurvis otse vasakule teelt välja ning paiskus katusele. Juht toimetati Tartu ülikooli kliinikumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles