Eesti on muutunud rahvusvaheliste tootmisettevõtete silmis taas atraktiivseks tänu madalamatele tööjõukuludele ning eurotsoonist tulenevale kindlusele, mistõttu on lähiajal oodata huvi suurenemist siinsete tootmis- ja laopindade vastu. Fotol rahvusvahelise ettevõtte Bladhs Eesti AS plastdetailide tootmisüksus Tallinnas.
Eesti on muutunud rahvusvaheliste tootmisettevõtete silmis taas atraktiivseks tänu madalamatele tööjõukuludele ning eurotsoonist tulenevale kindlusele, mistõttu on lähiajal oodata huvi suurenemist siinsete tootmis- ja laopindade vastu. Fotol rahvusvahelise ettevõtte Bladhs Eesti AS plastdetailide tootmisüksus Tallinnas. Foto: Toomas Huik

Nii nagu 2010. aasta teine pool oli ka lõppeva aasta esimene pool kinnisvaraturul mõõdukalt optimistlik. Majanduse üldine paranemine ja enam kui viieprotsendilised kvartaalsed kasvunumbrid ning liitumine eurotsooniga julgustasid tarbijaid taas mõtlema elukoha parandamisele või muutmisele ja innustasid erinevaid institutsioone kinnisvarasse investeerima.

Kommentaarid
Copy