Tsahkna: Vaher peab kõik elamislubade asjaolud välja selgitama

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Tsahkna
Margus Tsahkna Foto: TV3

IRLi volikogu toel ametisse jäänud siseminister Ken-Marti Vaheril tuleb välja selgitada kõik elamislubade afääriga seonduvad asjaolud, ütles IRLi fraktsiooni liige Margus Tsahkna.

Ta selgitas «Aktuaalsele kaamerale», et erakond on kindel selles, et nii Vaher kui ka majandusminister Juhan Parts  uurivad juhtunut oma valitsemisalas põhjalikult, vahendab ERR Uudised.

«Sellise suunise sai ka siseminister oma jätkamisele kaasa, et kui me tahame, et elamislubadega seonduv tuleks maksimaalselt kiiresti ja adekvaatselt avalikkuse ette,» ütles Tsahkna.

Tema sõnul toimus tänane IRLi volikogu konstruktiivses õhkkonnas ning väga paljud asjad said selgeks räägitud, küsimused vastatud ja seisukohad välja öeldud.

«Erakond on väga selgelt oma hinnangu sellele konkreetsele juhtumile andnud ja ma arvan, et erakond teeb siit ka tõsiseid järeldusi,» lisas Tsahkna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles