Politsei tabas Keilas liinibussi roolist purupurjus juhi (10)

Postimees
Copy

Politseinikud tabasid pühapäeva pärastlõunal Keilas liinibussi roolist purupurjus juhi, keda ootab nüüd kriminaalsüüdistus. 

Lääne-Harju politseijaoskonna politseinikud peatasid liinibussi veidi enne kella 15 ning tuvastasid, et bussi juhtinud 64-aastane mees oli sedavõrd tugevas alkoholijoobes, et tema suhtes alustati kriminaalmenetlust.

Atko embleeme kandnud bussis viibis sõiduki peatamise hetkel 20 inimest.

Kahtlase sõidustiiliga bussijuhist andsid korrakaitsjatele teada nii üks bussis viibinud noor reisija kui ka üks kaasliikleja, kellele jäi silma, et bussijuht eiras punast foorituld. Mees peeti kinni ning pärast tema kainenemist jätkatakse temaga menetlustoiminguid.

«Suur tänu tähelepanelikele kodanikele, tänu teie märkamisele kõrvaldasime liiklusest ohtliku roolikeeraja!» kirjutas politsei sotsiaalmeedias. 

Bussifirma Atko ütles Postimehele edastatud kommentaaris, et bussijuhi käitumine on lubamatu ja taunitav ja bussijuhi tööleping lõpetatakse homsest.

«Kõikides meie bussides on alkolukud, kuid antud juhtumis osalenud bussi alkolukk oli viidud täiendavale taatlemisele ja kuna sellel liinil bussijuht alustas liinile sõitu kodust, ei läbinud ta Balti Jaamas kõigile bussijuhtidele enne töö algust alkomeetritega teostatavat kohustuslikku kontrolli,» selgitas ettevõte.  

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles