Pankur Pruunsild tahab kampaaniaga seadusi muuta

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Vastupidi plakatil lubatule ei koputa Glikmani büroo juristid ühegi rongaisa uksele, küll aga peaks advokaatide analüüs ja seadusemuudatused tulevikus jõudma poliitikute arutada.
Vastupidi plakatil lubatule ei koputa Glikmani büroo juristid ühegi rongaisa uksele, küll aga peaks advokaatide analüüs ja seadusemuudatused tulevikus jõudma poliitikute arutada. Foto: Eero Vabamägi

Rongaisasid Glikmani advokaadibürooga ähvardava kampaania tegelik mõte on jõustada seadused, millega saaks elatisvõlglastelt raha kiiremini välja nõuda. 

Nii meedias kui ka tänavapildis silma paistva elatisvõlglaste pihtide vahele võtmist lubava reklaamikampaania taga on Bigbanki üks omanikke, panga nõukogu esimees Parvel Pruunsild koos oma ülikooliaegsete sõpradega.

Pruunsilla eestvedamisel tegid kaheksa ärimeest kaks aastat tagasi neljale erakonnale suurannetuse, et poliitikud otsustaksid seadusi muuta nii, et suureneks kolme lapsega perede lastetoetus. Poliitikud võtsid pakkumise vastu ja seadust muudeti, nagu ärimehed soovisid.

Nüüd on Bigbanki suuromanik ette võtnud isad, kes hoiduvad emadele lapse ülalpidamiseks elatise maksmisest: tänavatel ja internetis ripuvad ning ajalehtede esikülgedel laiutavad suured reklaamplakatid, kus lubatakse advokaadibüroo toel elatisvõlglastega «tegelema hakata».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles