Fotod: Raplas põles maha ekskurssioonibuss, kõik lapsed said välja (3)

Sander Punamäe
, reporter
Copy

Loomaaias ekskurssioonil käinud lasteaiagrupp pääses bussist, mis mõned hetked hiljem täielikult maha põles. 

Raplas asuva Naksitralli lasteaia koolieelikud läksid kolmapäeva hommikul Tallinna loomaaeda ekskurssioonile. Viie- kuni seitsmeaastaste reis oli lõppemas, kui paar kilomeetrit enne lasteaeda jõudmist märkas bussijuht, et sõiduki tagaosast tuleb tossu.

«Bussijuht mõistis, et buss võib nüüd põlema ka minna ja ajas kõik välja,» vahendas lasteaia direktor Marje Krusell kasvatajate sõnu.

Kell 14.03 sai lääne päästekeskus teate Rapla linnas põlevast bussist, mille kõrval seisavad pisikesed lapsed. Päästjatel õnnestus buss lõplikult kustutada kell 14.11. 

«Õnnetuse põhjuste kohta peate küsima bussi omanikult,» ütles Päästeameti Lääne päästekeskuse esindaja.  

Kui Rapla Bussipark OÜ esindaja õnnetusest kuulis, sõitis ta varubussiga sündmuskohale, võttis lapsed peale ning viis väikesed reisisellid lasteaeda.  «Meil on ääretult kahju, et selline õnnetus juhtus,» lisas ta.

Metssalu ütles, et buss oli läbinud korrapärase tehnilise ülevaatuse ning tegemist oli ootamatu õnnetusega. «Alguses hakkas tossu tulema, bussijuht läks välja ja nägi, et võib süttida. Ta ajas lapsed bussist välja ja läkski põlema,» rääkis ka Metssalu.

Lasteaia direktori Marje Krusell ütles, et tegemist oli õnneliku õnnetusega. «Eks see oli ikka šokk lastele, kasvatajatele ja laste vanematele, aga õnneks ei saanud keegi viga ja kõik on terved,» ütles Krusell. 

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles