Teine poolfinaal lööb kaardipaki segamini

Britten Torstenberg
, Reporter-toimetaja
Copy
Eesti esindaja Victor Crone esimese poolfinaali tulemuste üle rõõmustamas. Paremal Eesti laulu teine autor Stig Rästa.
Eesti esindaja Victor Crone esimese poolfinaali tulemuste üle rõõmustamas. Paremal Eesti laulu teine autor Stig Rästa. Foto: Henrik Montgomery/TT News Agency/Scanpix

See, et eurofännid on Tel Avivis võrdlemisi familiaarsed, sai selgeks huvitaval moel. «Palju õnne, Eesti! Te saite hakkama,» õnnitles mind üks ajakirjanik ja Eurovisiooni tulihingeline fänn ning viskus mulle kaela nii, nagu oleksin mina isiklikult Eestile finaalikoha toonud.

Ent tõsi see on – me saime tõesti hakkama. Mina ehk mitte nii palju kui Victor Crone, kes siiski kogu raske töö ära tegi ja meid finaali laulis. «Ma arvan, et me kõik tegime head tööd. Muidugi olen mina suur osa sellest ja olen ka palju vaeva näinud, aga tegelikult on selle taga kogu meie suur tiim,» selgitas Victor Crone ise oma edu poolfinaalis.

Finaalis ennustatakse Eestile 17. kohta, ent teine poolfinaal lööb tõenäoliselt kaardid sassi – seda on näidanud ka eelnevad aastad. See aga tähendab omakorda, et närvikõdi jagub eestlastele nüüd kuni laupäevani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles