Piirdeaed ei lase Tallinnas enam raudteel kõndida (12)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Järve ja Rahumäe peatuste vahel on piirdeaed juba enam-vähem paigas, kuid Järve Keskuse juurde lubab Eesti Raudtee siiski ühe ülekäigu jätta.
Järve ja Rahumäe peatuste vahel on piirdeaed juba enam-vähem paigas, kuid Järve Keskuse juurde lubab Eesti Raudtee siiski ühe ülekäigu jätta. Foto: Sander Ilvest

Eesti Raudtee rajab ohutuse huvides piirdeaedu, kogu raudteeäärt siiski ei suleta.

Eesti Raudtee rajab ohutuse huvides piirdeaedu, kogu raudteeäärt siiski ei suleta.

Lillekülast kuni Pääskülani paigaldatakse 9,3 kilomeetrit piirdeaeda. «Lilleküla ja Tondi vahel on vana veeviimar, mida praegu remonditakse. See avatakse uuesti 2. juunil ja siis on kahe peatuse vahel veel üks läbipääsuvõimalus,» lubas Eesti Raudtee kommunikatsioonijuht Monika Lilles.

Tondi ja Järve peatuse vahel on ühel pool raudteed garaažid, teisel pool aga ettevõtete aiaga piiratud territooriumid, nii et seal polegi isetekkelisi raudteeületuskohti välja kujunenud. Sellegipoolest püstitatakse piirdeaiad ka sinna.

«Kõige rohkem küsimusi tekitab see, mis saab Järve keskuse juures. Seal me jätsime praegu tööd pooleli. Otsime koos kohaliku omavalitsusega sobivat lahendust, et tagada inimestele seal läbipääs. Me saame aru, et see on inimeste jaoks oluline koht, kust nad soovivad läbi pääseda,» kinnitas Lilles.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles