Liiklus Tallinna-Narva maanteel on avarii tõttu häiritud

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avariipaika saab vältida kasutades Sämi -Sonda teed.
Avariipaika saab vältida kasutades Sämi -Sonda teed. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Täna hommikul Lääne-Virumaal Sämi silla lähistel toimunud avarii tõttu on liiklus Tallinna-Narva maanteel Sämi ristmiku lähistel häiritud.

Õnnetus toimus Lääne-Virumaal Tallinna-Narva maantee 110. kilomeetril (Sämi ristmikust ca 200 m Narva poole), teatas maanteeinfo.  Varahommikul juhtunud avarii tõttu liikluse tõttu suletud maantee lõik on taas liikluseks avatud,  kuid  avariikohal kehtib kiiruspiirang 50 km/h. Avarii teinud veoauto on Tallinn-Narva suunal tee serval kummuli. Liiklejad peavad arvestama, et päeva jooksul auto püstitõstmise ajaks peatatakse liiklus uuesti.

Täna kella 5.39 ajal teatati häirekeskusele liiklusõnnetusest Lääne-Virumaal Tallinn-Narva mnt Sämi teeristis, teatas Ida-Eesti päästekeskus. Päästjate kohale jõudes oli raskeveok kraavis külili. Päästjad eemaldasid süttimisohu vältimiseks veoki akult juhtmed. Veoki juht anti üle kiirabile, kes toimetas kannatanu Rakvere haiglasse. Politsei reguleeris sündmuskohal liiklust. Kohale kutsuti tehnika raskeveoki välja tõmbamiseks ning hooldusfirma tee puhastamiseks.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles