Filmitegijad arutavad kolmapäeval linna esindajatega Laagna tee sulgemist

Postimees
Copy
Foto: Mihkel Maripuu

Režissöör Christopher Nolani meeskonna liikmed kohtuvad kolmapäeval linnavalitsuse esindajatega ning siis selgub, millal ja mis tingimustel on linnavõim nõus Laagna teed sulgema.

Linnavalitsuse nõuniku Priit Simsoni sõnul pole praegu teada, kas ka režissöör ise kohtumisel osaleb. Igatahes olevat linn valmis arutama Laagna tee sulgemist varem välja öeldud tingimustel.

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart on varem öelnud, et Laagna tee sulgemine terveks juulikuuks ei tule kõne allagi. «Seda me isegi ei aruta,» ütles Kõlvart eelmisel nädalal.

Linn nõustub Laagna tee sulgemisega vaid nädalavahetustel. Nädala sees võib teed sulgeda vaid vastavalt graafikule, kusjuures esmaspäeviti ja teisipäeviti teed sulgeda ei tohi ja ka teistel päevadel tuleb võimaldada liiklust hommikustel ja õhtustel tipptundidel.

Postimehele teadaolevalt pöördusid Nolani esindajad filmivõtete organiseerimise sooviga juba eelmise linnavalitsuse poole. Linnapea Taavi Aasa linnavalitsusest said olevat filmitegijad saanud selge sõnumi, et nad on Tallinna igati oodatud ning et linnavalitsus tuleb nende soovidele võimaluste piires vastu. Praeguse linnapea jäik suhtumine oli filmitegijatele ebameeldivaks üllatuseks.

Nolani uue filmi «Tenet» võtted linnahalli juures on juba alanud. Kokku peaks Eestis olema üle kümne võttekoha, nende seas ka Kumu Kunstimuuseum ja Laagna tee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles