Milline nädalavahetus – kaks päeva pidusid!

Priit Pullerits
Copy
Tähalepanu! Ansambel Meie Mees esineb homme, pühapäeva õhtul kell üheksa Kadrina jaaniõhtul. Arteri leheloos on viga: seal on ekslikult kirjas, et esineb Eesti Mees. Ei, kordame üle: seal esineb Meie Mees. Sel pildil kütab Meie Mees peo kuumaks mullu Pärnumaal Valgeranna jaanipeol.
Tähalepanu! Ansambel Meie Mees esineb homme, pühapäeva õhtul kell üheksa Kadrina jaaniõhtul. Arteri leheloos on viga: seal on ekslikult kirjas, et esineb Eesti Mees. Ei, kordame üle: seal esineb Meie Mees. Sel pildil kütab Meie Mees peo kuumaks mullu Pärnumaal Valgeranna jaanipeol. Foto: Madis Sinivee

Kui te täna või homme ise valima hakkate, kuhu Eestimaal jaanipeole sõita, ei jõua te mitte kusagile. Sest valik on nii suur! Arteri toimetus tuleb appi, pakkudes teile igas maakonnas peo või kaks, kus astuvad üles nimekad ja menukad tegijad.

Kadrina, Lääne-Virumaa

Kuidas saab Eestis tähistada jaanilaupäeva ilma Meie Meheta!? Meie Mees – see on puhas rahvaklassika, ehe eesti kuld, olgu pealegi, et mõnele süldimaitse kehastus, ent see-eest kaasakiskuv kehastus. Te võite Meie Meest põlata, aga kui te Meie Mehega kaasa ei lähe, põlgab ülejäänud publik peagi teid. Nii et olete hoiatatud. Ahjaa, õhtut juhib Lauri Nebel.

Homme kell 19.30

Kadrina laululava

Tasuta

Pühajärve, Valgamaa

Mis siin pikalt keerutada: just Pühajärve ääres toimub Eesti tänavune kõige vägevama esinejaskonnaga jaanipidu. Ja toimub kahel päeval, nii täna kui ka homme. Siin tänane pealaval esinejate nimekiri: Tanel Padar, Karl-Erik Taukar, 2 Quick Start ja Nublu. Rannalaval Pluuto, Beebilõust, Öed ja Macky Gee Inglismaalt. Homme esinevad pealaval Liis Lemsalu, Shanon, Smilers, Terminaator ja Salvatore Ganacci Rootsist, rannalaval Raha.Pesu.Karud, 5 miinust ja Wateva. Aga see lõbu maksab!

Pühajärve

Täna kell 20, homme kell 19

Päevapilet 24 eurot

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles