Väikeettevõtja veab energiahiiuga vägikaigast (5)

Kadri Kuulpak
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Kadri Viljandi omanik Rait Märtin ütleb, et kui elektriarvesti on rikkis juba enne paigaldamist, peaks vastutuse võtma elektrimüüja. 
OÜ Kadri Viljandi omanik Rait Märtin ütleb, et kui elektriarvesti on rikkis juba enne paigaldamist, peaks vastutuse võtma elektrimüüja. Foto: Elmo Riig

«Eesti Energia oleks pidanud jumalat paluma, et see juhtum suure kella külge ei läheks. Meid nimetati aga elektrivarasteks ja hakati igasuguse selgituseta arveid esitama.»

Nii kirjeldab Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin varem talle, nüüd poeg Rait Märtinile kuuluva OÜ Kadri Viljandi märtsis alanud vaidlust Eesti Energiaga. Suur tüli kerkis pisikesest seadeldisest – elektriarvestist.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles