Purjus seenelised kaotasid metsas sõbra, politsei leidis mehe 23 kilomeetri kauguselt

Agaate Antson
, Reporter
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Värskas kaotasid metsa läinud kolm seenelist ühe endi seast ära ning leidsid politsei abiga kadunud mehe metsast 23 kilomeetri kauguselt oma kodust peatäit välja magamast.

«Saime teate, et Värskas läksid metsa seenele kolm meest, viinapudel põues. Julgustavad lonksud vägijooki võetud, läks iga mees eri suunas metsa, kuni ühel hetkel avastati, et üks neist on kaotsis. Ja eksinud oli ikka see, kes polnud ses metsas iial varem käinud. Sõbrad olid taamalt kuulnud küll mehe hõikeid ja karjumist, ent tundide möödudes üles teda ei leitud. Nüüd helistati hädaabinumbril,» seisab Lõuna Prefektuuri sotsiaalmeedia postituses.

Samal ajal kui piiriäärset ala saadeti läbi kammima piirkonda tundvad piirivalvurid, läksid politsei kontrollima mehe elukohta juhuks, kui mees peaks sinna jõudma.

«Kohapeal selgus, et metsa eksinud joobes mees magaski mitmendat tundi kodus diivanil, hambad laiali. Tal oli olnud õnne, sest pärast pikka sihitut seiklemist kohtas ta kaht kukeseeni noppinud inimest, kes võtsid purjutanud mehe oma auto pardale ning tõid ta turvaliselt Värskast Räpinasse koju. Väsinud mehel ei olnud aga siis enam meeles sõbrad, kes teda tunde metsas taga otsisid,» kirjeldas politsei kummalisevõitu juhtumit.

Kuigi lugu lõppes kõigi asjaosaliste jaoks õnnelikult, teab politsei, et olukord oleks võinud võtta ka traagilise pöörde. Lõuna prefektuur paneb inimestele südamele, et metsa minnes ei võetaks liigseid riske. 

«Promill eksitab sind teelt ning alati ei ole läheduses teisi, kes sulle teed juhataks või oma autoga sind lausa kodutreppi sõidutaks,» seisis postituses.

Politsei tänab salapärast naist ja meest, kes aitasid joobnud seenelise turvaliselt koju. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles