Nolani filmivõtted muudavad busside liiklust Laagna teel

BNS
Copy
Laagna tee.
Laagna tee. Foto: Sander Ilvest

Kolmapäeval algavad Tallinnas Laagna teel filmivõtted, mis toovad kaasa olulisi liikluskorralduse muudatusi ühistranspordis, muudatused puudutavad kokku 11 bussiliini marsruuti ja sõidugraafikuid 10.–21. juulini.

Kõige tähelepanelikumad peavad olema inimesed, kes kasutavad bussiliine 53, 56, 67 ja 68, sest nendel liinidel on kõige rohkem muudatusi hommikustel tipptundidel, nädalavahetustel kui ka pärastlõunastel aegadel. Samuti puudutavad muudatused bussiliine 7, 13, 31, 49, 51, 54 ja 58. 

Laagna tee sulgemisega suunatakse enamik bussiliine sõitma Laagna tee asemel ajutiselt Punase tänava kaudu.

«Kuigi kõik bussiliinid töötavad, on bussiliikluses Laagna tee läheduses suured ümberkorraldused, mistõttu palume sõitjatel tutvuda muudetud marsruutide ja sõidugraafikutega enne sõitude planeerimist ning võimalusel varuda sihtpunkti jõudmiseks aega,» ütles Tallinna Linnatranspordi ASi bussiliiklusteenistuse juht Meelis Tartu. «Kuna filmivõtete perioodiga kaasneb palju muudatusi, siis jälgime pidevalt olukorda, et tagada kõikide liinide sujuv teenindamine ja tekkivate olukordade kiire lahendamine.»

Muudatused Laagna teel leiavad aset 10. juulist kuni 21. juulini. Ülevaate kõikidest muudatustest ja liikluspiirangutest saad, kui lähed transport.tallinn.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles