Politsei saatis purjuspäi autoroolis huligaanitsenud ukrainlased Eestist välja (1)

BNS
Copy
Foto: Tairo Lutter

Möödunud nädala lõpus tuli politsei otsusega Eestist lahkuda kahel ukrainlasel, kes jäid autoroolis olles vahele märkimiväärsete liiklusrikkumistega. Samuti peab Eestist lahkuma Moldova kodanik, kes ähvardas Tallinna kesklinnas möödakäijat kääridega.

2. augustil teatati, et Maardus Ringi tänaval sõitis auto vastu posti ja lahkus sündmuskohalt. Politseinikud peatasid sõiduki Rajaniidu tänaval. Joobetunnustega 27-aastane mees käitus agressiivselt ja keeldus politseinike korraldusi täitmast, mistõttu politseinikud pidasid ta kinni.

Ukraina kodanikust mehel tuvastati alkoholijoove. Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnikud tunnistasid ta pikaajalise viisa kehtetuks ning koostasid lahkumisettekirjutuse ja kohaldasid sissesõidukeelu kolmeks aastaks. Mees lahkus Eestist, teatas Põhja prefektuur BNS-ile. 

Samal päeval sai politsei teate, et kesklinnas Suur-Karja tänaval sõitis auto vastu teepiirdeid ja lahkus sündmuskohalt. Politseinikud peatasid sõiduki Tondi tänaval. Joobetunnustega 24-aastane mees käitus agressiivselt ja keeldus politseinike korraldustest, mistõttu pidasid politseinikud ta kinni. Taas oli tegemist ukrainlasega, kes jäi viisata ja pidi Eestist lahkuma. 

2. augustil andis politseile tööd ka üks Moldova kodanik. Nimelt sai politsei teate, et 28-aastane mees ähvardas Tallinna kesklinnas Viru väljakul kääridega 18-aastast meest. Politseinikud pidasid Moldova kodaniku kinni ning ta konvoeeritakse tagasi kodumaale. Ühtlasi ei tohi ta kolme aasta vältel Eestisse tulla. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles