Kaks avavangla kinnipeetavat ei naasnud Tallinna vanglasse

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Vasakul Viktoria Sakun, paremal Margarita Garanina.
Vasakul Viktoria Sakun, paremal Margarita Garanina. Foto: Erakogu

Esmaspäeval, 5. augustil 2019, ei naasnud ettenähtud ajaks avavanglasse Tallinna vangla kinnipeetavad Margarita Garanina ning Viktoria Sakun. 

37-aastane Margarita Garanina on 153 cm pikk, kõhna kehaehituse ja rohekaspruunide silmadega.

26-aastane Viktoria Sakun on 174 cm pikk, keskmise kehaehituse ja rohekaspruunide silmadega. Eritunnustena on tal vasaku käsivarre pealmisel küljel arm, vasaku käelaba seljal arm, vasaku käsivarre siseküljel randme piirkonnas armid, lõua all arm ja vasaku jala sääre esiküljel armid.

Vanglast lahkudes olid Garaninal seljas sinine jope, tumesinised teksad ja beežid lahtised kingad ja Sakunil oli seljas oranž kapuutsiga jope, pruun sviiter, mustad hallide triipudega dressipüksid ning mustad madalad kingad.

Margarita Garaninat on karistatud raske tervisekahjustuse tekitamise eest ning Viktoria Sakuni narkootilise ja psühhotroopse aine suures koguses ebaseadusliku käitlemise eest.

Vanglateenistus on algatanud kriminaalmenetluse karistusseadustiku § 329 alusel (karistuse kandmisest kõrvalehoidumine).

Kõigil, kes teavad naiste asukohta, palutakse sellest viivitamatult teavitada politseid lühinumbril 112 või vanglateenistust numbril 612 7500.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles