Naaber ei luba Vene teatri sõidukeid hoovi (7)

Jekaterina Minkova
Copy
Sõidukitele suletud värava tõttu peavad Vene Teatri töötajad jätma kaubiku Pärnu maanteele ning dekoratsioonid ja muu teatritööks vajaliku läbi jalakäijate värava suruma. 
Sõidukitele suletud värava tõttu peavad Vene Teatri töötajad jätma kaubiku Pärnu maanteele ning dekoratsioonid ja muu teatritööks vajaliku läbi jalakäijate värava suruma. Foto: Raul Mee

Vene Teatri naaber on sisehoovi värava puldid välja lülitatud, teatrirahvas aga mõtleb välja nippe, kuidas värava sulgemist takistada.

Peaukse ehk Vabaduse väljaku poolt vaadates võib jääda mulje, et Vene Teater on enne pühapäeval algavat uut hooaega justkui välja surnud. Kuid see ei vasta tõele. Teatri sisehoovis, kuhu saab sisse Pärnu maanteelt, käib elu ööpäev läbi: tuuakse uusi dekoratsioone, värve, puitmaterjale töökotta ning näitlejad saabuvad proovidesse.

Tänavu 27. mail lülitas aga teatri naaber, uue moodsa ärihoone omanik Estica Estate OÜ Vene Teatri töötajatele sisehoovi värava avamiseks antud elektroonilised puldid süsteemist välja. Samuti ei toimi enam teatrihoone valvelauas asuv värava avamise nupp.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles