Esmaspäeval käisid GC Rütmika Tartu Kalevi koosseisus laval (esimene rida vasakult) Margot Võ­sokov, Katriin Laan, Elsa Sinijärv, Maarja Jõgi, Liis Piilberg, (teine rida) Helerin Vunk, Kadri Rohtmets, Käthe-Riin Tull, Krista Rohtmets, Mari-Liis Alu­pere ja Elina Lõhmus. Tagareas seisavad treenerid Kristiina Noor, Katri Toomsalu ja Lea Kriibi. Pisike tüdruk punases trikoos on Eliisa Kikerpill, kes samuti esines. Pildilt puuduvad Tiina Tol­moff, Maria Filippova ja Helina Kasvandik, kes maailmameistrivõistlustel rühma edus suurt rolli mängisid.
Esmaspäeval käisid GC Rütmika Tartu Kalevi koosseisus laval (esimene rida vasakult) Margot Võ­sokov, Katriin Laan, Elsa Sinijärv, Maarja Jõgi, Liis Piilberg, (teine rida) Helerin Vunk, Kadri Rohtmets, Käthe-Riin Tull, Krista Rohtmets, Mari-Liis Alu­pere ja Elina Lõhmus. Tagareas seisavad treenerid Kristiina Noor, Katri Toomsalu ja Lea Kriibi. Pisike tüdruk punases trikoos on Eliisa Kikerpill, kes samuti esines. Pildilt puuduvad Tiina Tol­moff, Maria Filippova ja Helina Kasvandik, kes maailmameistrivõistlustel rühma edus suurt rolli mängisid. Foto: Kristjan Teedema

Võimlemisklubi Rütmika tänavuse aasta Tartu linna ja maakonna parimaks võistkonnaks kuulutatud ning paljude teiste tiitlitega pärjatud meistriklassi rühm lõpetab viis aastat kestnud rahvus­vahelise võistluskarjääri.

Kommentaarid
Copy