Tööaja mõõtmisega hädas instituut kulutas 60 000 eurot... tööaja mõõtmisele (19)

Martin Laine
, reporter
Copy
Nurkse instituudi professor Robert Krimmer on seni saanud projektide koordineerimisega eeskujulikult hakkama, pühendudes eraldi ja põhjalikult ka tööaja mõõtmisele. OGI tööaja arvestamises on tekkinud aga ootamatu korralagedus.
Nurkse instituudi professor Robert Krimmer on seni saanud projektide koordineerimisega eeskujulikult hakkama, pühendudes eraldi ja põhjalikult ka tööaja mõõtmisele. OGI tööaja arvestamises on tekkinud aga ootamatu korralagedus. Foto: Digigovlab

Tallinna Tehnikaülikooli Ragnar Nurkse instituut kulutas tunamullu 60 000 eurot infosüsteemile, mille abil saaks teadlaste tööaega piinliku täpsusega mõõta. Eile selgus ülikooli siseauditist, et sama instituut ei saa hakkama... tööaja mõõtmisega.

Tähtsate dokumentide allkirjata jätmine ning sellega võibolla kogu projektirahastusele vee peale tõmbamine on kummaline eksimus instituudilt, mis on seni suhtunud tööaja mõõtmisesse uskumatu detailsusega.

Eilsel pressikonverentsil teatas TTÜ uurimiskomisjon, et Nurkse instituut on OpenGovIntelligence (OGI) projekti elluviimisel eksinud lihtsalt ajatabelite vormistamisega.

Kommentaarid (19)
Copy
Tagasi üles