Russalka ristmikul hakkab liikluskorraldus muutuma mitu korda ööpäevas

Postimees
Copy
Reidi ja Pirita tee täna hommikul.
Reidi ja Pirita tee täna hommikul. Foto: Mihkel Maripuu

Reidi tee ja Uus-Sadama ning Russalka ristmike ehitustööd on jõudnud staadiumisse, kus liiklusolud muutuvad mitte ainult päevade lõikes vaid paar korda ööpäevas. Autojuhid, kes on harjunud sõitma rohkem igapäevase marsruudi kui liiklusmärkide järgi, peaksid Reidi tee piirkonnas eriti hoolikalt ajutist liikluskorraldust järgima.

Tallinna abilinnapea Andrei Novikovi sõnul ei jää käesoleva nädala liikluskorralduse muudatused Reidi teel viimaseks. «Veel septembris tuleb Reidi tee piirkonnas veel mitmeid liikluskorralduse muudatusi. Võtke rahulikult, ärge kiirustage ja järgige liikluskorraldusvahendite nõudeid!» soovitas abilinnapea.

Neljapäeva, 5. septembri õhtul alates kella 22st alustatakse  liikluse ümberkorraldusega Narva mnt Pronksi ristmiku piirkonnas.  Liiklusele avatakse Narva mnt/Pronksi tn ristmikult läbipääs Jõe tänavalt Mere puiesteele ja Lootsi tänavale. Mere puiesteelt avatakse liiklusele läbipääs Jõe tänava kaudu Narva mnt/Pronksi ristmikule ja Lootsi tänavale.

Reedel, 6. septembril asfalteeritakse Narva mnt linnapoolset otsa ajavahemikus kella 10-16, seoses sellega on kaubanduskeskuse «Must luik» eest kuni Russalka esiseni liiklus 1+1 sõidureal. Õhtusel tipptunnil on avatud 2+2 sõidurada.

7.- 8. septembril toimub alates 7st hommikul asfalteerimine Russalka ristmikul. Seoses sellega on Russalka ristmikul alates kaubanduskeskuse «Must luik» eest kuni Vana-Pirita teeni liiklus 1+1 sõidureal.

Pühapäeva 8. septembri õhtul kell 22 avatakse sadamast väljasõit Pikksilma tänava ja Reidi tee ristmiku kaudu väljapääs Russalka ristmikuni mööda ehitatud Reidi teed ja sealt edasi nii Lasnamäele, Piritale kui ka linna.

Esmaspäeval, 9. septembril suletakse hommikuse ja õhtuse tipptunni vahelisel ajal Uus-Sadama ristmik seoses Uus-Sadama tänava viimase asfaltkihi asfalteerimisega. Liiklus avatakse õhtuseks tipptunniks.

Esmaspäeva 9. septembri õhtul muutub Uus-Sadama tänav Tuukri tänavast kuni Uus-Sadama 19 ühesuunaliseks, suunaga sadamasse. Liiklus suletakse Petrooleumi tänava D-terminali sissepääsust alates kuni Tuukri tänavani. Väljapääsud sadamast on Lootsi tn kaudu kesklinna suunal ning Pikksilma tänava ja Reidi tee ristmikult Russalka suunas sõites valminud Reidi teed pidi, kust saab sõita nii kesklinna, Lasnamäele kui ka Piritale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles