Politseile teevad muret joobes seenelised (1)

Agaate Antson
, reporter
Copy
Politsei soovitab inimestel valida - kas võtta napsu või korjata seeni, sest mõlemat tegevust korraga harrastades võivad tagajärjed olla kurvad.
Politsei soovitab inimestel valida - kas võtta napsu või korjata seeni, sest mõlemat tegevust korraga harrastades võivad tagajärjed olla kurvad. Foto: Eero Vabamägi

Nii kui metsa alla ilmuvad seened ja marjad, hakkab politsei saama väljakutseid metsa eksinud inimeste kohta. Sel suvel on metsa eksinute seast ligi pooled olnud purupurjus, mistõttu manitseb politsei inimesi valima, kas võtta napsu või korjata seeni.

Tänavu suvekuudel eksis metsa ja andis sellest ka politseile teada 54 inimest. Pea pooled ehk 21 abivajajat olid tugevas alkoholijoobes, mis on raskendanud omakorda otsimist.

«Joobes inimest on keerulisem otsida. Purjus inimene ei suuda adekvaatselt selgitada, kus ta on, mida ta näeb ja kus ta metsa läks. Samuti ei suuda ta järgida juhtnööre, kuhu liikuda või mida otsida,» selgitas Lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk purjus inimese otsimise väljakutseid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles