Esmaspäeval otsustatakse, kas Atko saab Harjumaa bussiliinidel jätkata

Postimees
Copy
ATKO bussid enam Harku ega Saue valla liine ei teeninda.
ATKO bussid enam Harku ega Saue valla liine ei teeninda. Foto: Joosep Pank / Postimees Grupp/Scanpix Baltics

Esmaspäeval koguneb Põhja-Eesti ühistranspordikeskuse juhatus, et arutada, mis saab Atko Liinide Harjumaa ida- ja läänesuunalistest bussiliinidest, kirjutab ERR.

Tänavu on Atko olnud mitmel korral meedias, sest suvise reidi ajal sai Saaremaal liikluskeelu neli kontrollitud ettevõtte liinibussi; augustis jäi Atko Liinid ilma Harku valla kooliliinidest, sest lapsi veeti tehniliselt mitte korras bussidega ning kooliaasta esimestel päevadel ei suutnud Atko kõikidele liinidele busse välja saata, sõitu läinud bussijuhid ei tundnud marsruuti ja sihtkohta jõuti tänu laste näpunäidetele, mõne kooli juurest aga sõitis buss peatumata mööda.

«Aktuaalse kaamera» kaamerat ette ei soovinud ettevõtte esindajad tulla, kuid Atko Grupi üldmeili aadressilt tulnud nimetus vastuses seisis, et täna on bussijuhtide puudus kõigis bussiettevõtetes suur probleem, mistõttu esimest korda oma 25-aastase ajaloo jooksul on Atko Grupi ettevõttes tekkinud kvaliteedis puudujääke liinide teenindamisel. Ka seisis vastuses, et firmal on väga kahju tekkinud segaduse pärast, mille põhjustas uute liinide teenindamisega alustamine. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles