Kindlustusfirma esitas Kuressaarele ligi 1000eurose kahjunõude

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise talve jääpurikate kätetöö kohta esitati arve alles nüüd.
Eelmise talve jääpurikate kätetöö kohta esitati arve alles nüüd. Foto: Toomas Huik/Postimees

Aasta eest liisingufirmale kuuluvale autole kukkunud jää ja lumi tõi Kuressaarele kaasa ligi 957-eurose kahjunõude Seesam kindlustuselt.

Õnnetuse ajal oli kõnealune Mazda pargitud linnale kuuluva Kuressaare vanalinna kooli vahetusse lähedusse, jää ja lumi langes autole koolihoone katuselt, kirjutab Saarte Hääl.

Kuressaare linnavalitsusele läkitatud kahjunõudes on öeldud, et vastavalt Eestis kehtivale seadusandlusele vastutab just hoone omanik selle kokkuvarisemise või selle osade, jääpurikate jmt allalangemise tõttu tekkinud kahju eest.

Kuressaare linnavaranõunik Margo Sooäär ütles, et linnavalitsus otsustas Seesami kahjunõude läkitada seisukoha võtmiseks edasi Salva kindlustusse, kus linnavara on kindlustatud.

«Me eeldame, et kahjunõude hüvitab ikkagi meie kindlustus, st Salva, aga kunagi ei tohi kaagutada enne, kui muna on munetud,» märkis Sooäär. «Samas on meil aga suhteliselt kindel tunne. Kuna viimased talved on olnud väga lumerohked, oleme juba ammu ette mõelnud ja sellised juhtumid on meil kindlustuskatte all.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles