Politsei otsustab täna, millise taktikaga Aivar Rehe otsinguid jätkata (13)

Postimees
Copy
Aivar Rehe otsingud. Teine päev.
Aivar Rehe otsingud. Teine päev. Foto: Mihkel Maripuu

Politsei lõpetas teisipäeva õhtul Danske panga kadunud eksjuhi Aivar Rehe otsingud tema kodulähedases metsas. Meest pole endiselt leitud. 

«Otsisime metsamassiivi droonide ja inimeste ning koertega läbi. Tänase jooksul osales otsingutel üle 50 politseiametniku ja vabatahtliku,» ütles Põhja prefektuuri operatiivjuht Valdo Põder.

Lisaks kontrollis politsei lähedastelt või kaaskodanikelt tulnud vihjeid ja vaatas üle otsingupiirkonda jäävad veekogud, kuid meest ei leidnud.

Otsingud lõpetati teisipäeva õhtul kella 21.30 ajal. «Otsustame homme (kolmapäeval - toim.), millise taktikaga otsinguid jätkata. Kui kellelgi on infot Aivari võimaliku asukoha kohta, ootame jätkuvalt vihjeid hädaabinumbril 112,» lisas Põder.

Põder ütles esmaspäeval, et politseil on alust arvata, et Rehe elule ja tervisele on reaalne oht. Ta täpsustas, et see seisneb mehe käitumises. Operatiivjuht rääkis teisipäeval «Ringvaates», et politsei tegeleb nii suitsiidi-versiooniga, aga samuti kaalutakse muid kadumise versioone. «Tuleb aru saada, et see kõik võtab aega,» märkis Põder.

Politsei sõnul lahkus Rehe esmaspäeva hommikul kella kümne ajal Pirital Kloostrimetsas asuvast kodust. Praegustel andmetel läks Rehe hommikul jalutama, kuid kui ta polnud lõunaks tagasi tulnud, hakkasid lähedased muretsema ning teavitasid sellest politseid. Teadaolevalt pole Rehel kaasas mobiiltelefoni ning seetõttu ei saa teda positsioneerimise kaudu otsida.

Politsei ja vabatahtlikud otsisid meest teisipäeval kuni hilise õhtuni, kell 23.15 tuli aktiivsed otsingud pimeduse saabumise tõttu lõpetada.

Aivar Rehe.
Aivar Rehe. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Rehe on 180 cm pikk, tal on hallisegused lühikesed juuksed. Tal võib seljas olla must dressipluus, jalas mustad dressipüksid kirjaga Collistar ja mustad valge tallaga tossud. 

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles