Tänavust Eesti Laulu juhivad Taukar ja Niinemets (1)

Postimees
Copy
Eesti Laul 2020 saatejuhid Karl-Erik Taukar ja Tõnis Niinemets.
Eesti Laul 2020 saatejuhid Karl-Erik Taukar ja Tõnis Niinemets. Foto: ERR

Eesti Laul 2020 poolfinaale ja finaali juhivad Karl-Erik Taukar ja Tõnis Niinemets.

«Karl-Erik Taukar ja Tõnis Niinemets, need nimed räägivad enda eest, et tulemas on midagi erakordset,» rõõmustas Eesti Laulu peaprodutsent Tomi Rahula uute saatejuhtide üle.

Kui Taukar sai Eesti Laulu juhtimise tuleristsed 2019. aasta finaalkontserdil, siis Niinemets liitub laulukonkursiga esimest korda. «Mõlemad on juhtinud suurejoonelisi sõusid ja toonud saalid publiku täis oma kontsertide ja etendustega. Nüüd saavad nad lõpuks Eesti Laulu laval kokku,» märkis Rahula.

Värske saatejuhtide paar astub publiku ette lausa kolmel korral: kahes poolfinaalis, mis toimuvad Tartus, ja Tallinnas peetavas finaalis. 

«Tartu võttis meid möödunud korral suurepäraselt vastu ja kogemuse võrra rikkamana lubame seekord veelgi suurejoonelisemat sõud, kus poolfinalistidele lisaks astuvad publiku ette mitmed üllatusesinejad,» ütles Rahula.

Eesti Laul 2020 konkurss on võistluslugudele avatud kuni 6. novembrini. Oodatud on nii eesti- kui ka võõrkeelsed lood, uuendusena peab tänavu esitama juba valmis laulu.

Poolfinaalidele saab kaasa elama tulla 13. ja 15. veebruaril Tartusse Ülikooli spordihoonesse, finaalkontsert toimub 29. veebruaril Tallinnas Saku Suurhallis. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles