TTV sulgemine paljastas linna rahakoti üllatava kurnaja (12)

Mari Mets
, reporter
Copy
Tallinna TV ruumides on välja lülitatud nii arvutid ja videopult kui ka kõik muu, sest telekanal lõpetas töö. Nüüd aga hakkab selle rahaasjadest aga välja tulema ootamatud fakte. 
Tallinna TV ruumides on välja lülitatud nii arvutid ja videopult kui ka kõik muu, sest telekanal lõpetas töö. Nüüd aga hakkab selle rahaasjadest aga välja tulema ootamatud fakte. Foto: Erik Tikan /

Enne Tallinna Televisiooni lõplikku sulgemisotsust üritas linn kulukat lepingut korvpalliliiduga kolmandiku võrra kärpida, et säästa veel välja maksmata osalt.

Kui 2018. aasta kevadel lõppes korvpallihooaeg ja ühes sellega ka kohaliku korvpalli kõige kõrgema tasemega Eesti-Läti ühisliiga mängude ülekanded TV3 sõsarkanalil TV6, asus korvpalliliit pidama läbirääkimisi järgmiste hooaegade teleülekanneteks. Senine lepingupartner, All Media Eestile kuuluv TV6 polnud huvitatud liidu pakutud tingimustel enam uue kolmeaastase lepinguga jätkama.

«Olime sunnitud nendest ülekannetest loobuma, sest see oli lihtsalt liiga kallis. Korvpalliliidu soovid olid suurenenud, meie jaoks oli juba eelmine leping finantsiliselt raske,» ütles All Media juhatuse liige ja kanali juht Priit Leito. Liiatigi pole Eesti liiga korvpalliülekanded eriline publikumagnet. «Kui paneme koduliiga mängu eetrisse, siis Simpsonite multifilm teeb sellele alati ära. See on garanteeritud,» lisas ta. 

Maksumaksjate rahaga toimetav Tallinna Televisioon oli aga napilt kuu aja pärast algavate spordiülekannete näitamisest huvitatud.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles