Tunnistaja: mees Mustakivi sillal hüüdis «Tulista!» ja kohe kõlas lask (7)

Andres Einmann
Copy
Dmitri Doroškevitš nimetab oma tegu hädakaitseks, aga eile kohtus esinenud tunnistaja jutust nähtub, et Artjom Kremenski teetöölisele ohtu ei kujutanud.
Dmitri Doroškevitš nimetab oma tegu hädakaitseks, aga eile kohtus esinenud tunnistaja jutust nähtub, et Artjom Kremenski teetöölisele ohtu ei kujutanud. Foto: Sander Ilvest

Mullu palaval augustiõhtul Tallinnas Lasnamäel Mustakivi sillal tulistamisega lõppenud konflikti tunnistajaks sattunud mees andis eile Harju maakohtus tunnistusi.

Lätlane Edgars sõitis autoga üle Mustakivi silla just hetkel, kui tüli teetöölise ja Lasnamäe elaniku vahel eskaleerus ja kõlasid lasud.

Edgars meenutas, et Mustakivi sillale jõudes märkas ta vastassuunavööndis töötavate kollaste vilkuritega teetöömasinat, mille juures seisid sõiduteel kaks meest, kellest üks sihtis teist püstoliga. Tegemist oli teetöölise Dmitri Doroškevitši ja järgnenud konfliktis kuus kuulitabamust saanud Lasnamäe elaniku Artjom Kremenskiga.

«Relvaga mehel oli seljas oranž teetöölise vest. Mees, keda ta sihtis, kandis tumedat jakki, valget särki, heledaid šortse ja tumedaid jalanõusid. Oli selgelt aru saada, et nad lahendasid mingit konflikti. Mees, keda teetööline relvaga sihtis, tundus väga julge,» rääkis Edgars kohtus.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles