Pimedate ühingu juht: nii suurest summast ei osanud unistadagi

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Jõulutunneli» saatejuhid olid tänavau Margus Saar ja Margit Kilumets.
«Jõulutunneli» saatejuhid olid tänavau Margus Saar ja Margit Kilumets. Foto: Andres Haabu / Postimees

ETV «Jõulutunnel» kogus pimedate keskusele hiigelsumma – üle 204 000 euro ning Põhja-Eesti Pimedate Ühingu esimees Kristiina Peetsalu sõnul nii suurest abist ei julgenud nad unistadagi.

«Meie suur lootus oli see, et me saame kokku vähemalt ehitusprojekti tegemise raha. Muidugi oli unistus, et ka natukene peale, et meil oleks võimalik ka midagi käega katsutavat valmis teha,» rääkis Kristiina Peetsalu Õhtulehele ja lisas, et pool telesaatega kogunenud summast oli juba väga-väga julge unistus.

Pimedate ühingu juhi sõnul on kogutud rahaga kavas teha Tondil asuvas keskuses korda ventilatsioon, vahetada elektrijuhtmed ning ehitada välja kõik kommunikatsioonid. Naine loodab, et tuleva aasta 15. oktoobriks, kui on valge kepi päev, on renoveerimistööd lõppenud ning siis korraldavad nad lahtiste uste päeva ja inimesed saavad näha, kuidas annetusi kasutatud on.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles